Hoe werkt het

Bacteriën, de onzichtbare opruimers van het bos

In het bos verdwijnen rotte appels, geurtjes en ander vuil als sneeuw voor de zon. Hoe komt dat? 


Daar huizen triljoenen bacteriën die 24/7 het bos schoonmaken. Bacteriën recycleren er vuil tot voedingsstoffen om te overleven. Een circulaire keten die zichzelf in stand houdt. 


Moeder natuur aan het werk!

15 miljard schoonmaak-kampioenen

“Waarom steriele oppervlakken creëren, wanneer goede bacteriën juist kunnen helpen bij de dagdagelijkse schoonmaak?” Voor Joris, de bedenker van YOKUU, is de oplossing simpel: een schoonmaakparel met 15 miljard onzichtbare opruimers uit het bos! 


Met onze producten ga je verder dan natuurlijk schoonmaken, je brengt de reinigende natuur in huis! Klein en groot die samen het vuil wegwerken, net zoals moeder natuur het doet.”

Spray. Veeg. Langdurige na-reiniging.

De parel wordt met kraanwater opgelost in een herbruikbare fles. Spray vervolgens op het oppervlak en veeg het vuil weg. Daar stopt het echter niet. Bij elke schoonmaakbeurt blijven goede bacteriën achter die langdurig je oppervlakken nareinigen zonder dat je zelf iets extra moet doen! Handig toch?

Herstel de natuurlijke balans!

Elke keer dat je schoonmaakt met YOKUU laat je goede bacteriën achter. Hierdoor bouw je week na week een positieve microflora op binnenshuis tot een maximale waarde is bereikt. Deze wordt onderhouden tijdens de schoonmaak met YOKUU. De flora verwijdert vuil en biedt bescherming tegen indringers.

Het resultaat? Het YOKUU-effect: minder stof, geur en viezigheid!

Continue reiniging 24/7

Minder allergenen

Minder geur

Langdurig effect

Wil je graag meer uitleg?

Heb je vragen over YOKUU? Aarzel dan niet om onze FAQ te raadplegen voor meer informatie.