Plasticvrije wasstrips tegen een onklopbare prijs

Jarenlang onderzoek voor de eenvoudigste was ooit.

Plasticvrije wasstrips tegen een onklopbare prijs

Jarenlang onderzoek voor de eenvoudigste was ooit.

Ook gezien in:

Ook gezien in:

Vereenvoudig je wasdag

Simpel als 1, 2, 3.

Altijd weer natuurlijk frisse kleding.

Drukke schema's, verschillende stoffen en steeds veranderende was temperaturen mogen je wasroutine niet in de weg staan.


Ervaar de vrijheid van tot wel 64 wasbeurten, ongeacht de kleur, het type kleding of de was temperatuur. Geen gedoe meer met zware flessen of het afmeten van poeders. 


  Dat is maar €0,17 per wasbeurt.


Maak je klaar om de wasdag te vereenvoudigen.

Vereenvoudig je wasdag

Simpel als 1, 2, 3.

Altijd weer natuurlijk frisse kleding.

Drukke schema's, verschillende stoffen en steeds veranderende was temperaturen mogen je wasroutine niet in de weg staan.


Ervaar de vrijheid van tot wel 64 wasbeurten, ongeacht de kleur, het type kleding of de was temperatuur. Geen gedoe meer met zware flessen of het afmeten van poeders. 


  Dat is maar €0,17 per wasbeurt.


Maak je klaar om de wasdag te vereenvoudigen.

Zo gebruik je onze wasstrips

Simpel als 1, 2, 3.

1.

Plaats kleding in de machine

2.

Voeg de wasstrip toe

of de lade

3.

Geniet van ultrafrisse kleding

€0.17?!

Ja, daardoor zijn we goedkoper dan andere pods op de markt!

Only €0.17?!

Ja, daardoor zijn we goedkoper dan andere pods op de markt!

We hebben een deal, speciaal voor jou

Bestel nu 128 wasstrips en bespaar 11% + ontvang gratis verzending.


Dat is slechts €0,17 per wasbeurt!

Uitverkoop
hide
€12,95

Kies je geur

32 sheets128 sheets (11% discount)
Summer FlowerCherry BlossomFresh LinenLavender0% Fragrance

Hoeveelheid

Wat je ontvangt

  • Elke recyclebare verpakking bevat 32 probiotische wasstrips.

Ingrediënten

Geleverd in 3-4 werkdagen

Gratis verzending

Veilig en gemakkelijk online betalen

Deze klanten zijn al dol op onze wasstrips.

Geloof ons niet op ons woord.

Customer Reviews

Based on 98 reviews
71%
(70)
19%
(19)
6%
(6)
3%
(3)
0%
(0)
M
M.S.
Mooi initiatief, veel potentie. Nog veel te verbeteren.

Klantenservice schiet schromelijk tekort. Resultaten vd wasstrips is wisselend. Laatste tijd merk ik dat de was stinkt als ik het aan de lijn heb hangen. Net of er niet voldoende wasmiddel in de wasstrips zit (is de samenstelling gewijzigd?).

Ik hoop dat het kinderziektes zijn. Ik gun Yokuu een goede positie.

N
Nicole Schmid
Laundry sheets

Easy to use, smells nice and gets the washing clean. Perfect and the small size of the packet makes it easy to store. Top marks!

I
I.H.
Fantastisch

Wat een geweldige producten! Ik ben echt super fan. Ik gebruik alle producten van yokuu behalve de spray tegen allergieën. Alles wordt heerlijk proper, voelt zacht en fris aan. Als ik de deurklinken bijvoorbeeld schoonmaak voelen die super zacht en fris aan. Ik gebruikte voorheen al effectieve Micro-organismen om schoon te maken maar deze producten zijn veel gebruiksvriendelijker en voor meer doeleinden geschikt. De was ruikt werkelijk zaaalig, wordt goed schoon maar soms gebruik ik bij hele vieze was de hele sheet, en scheur ik dus niet de helft af. De was is super zacht en ruikt heerlijk als ze uit de machine komt. De allesreiniger gebruik ik voor alles behalve de badkamers. Ideaal, alles wordt goed schoon en stof blijft steeds langer weg. En alles blinkt als een spiegeltje.
Ook de toiletbombs zijn super goed! Ik kan niets zeggen over het ontkalkingsresultaat omdat wij het toilet spoelen met regenwater, maar het resultaat is een super mooi helder wit toilet als de bomb een nachtje zijn werk heeft kunnen doen. Als we op vakantie gaan gooi ik in ieder toilet een bomb zodat die goed fris zijn als we weer thuis komen. De badkamerreiniger doet het ook prima. Wel belangrijk om het wekelijks te gebruiken om het goed te laten werken. Maar dat is met de agressieve schoonmaakmiddelen ook zo. De vloerreiniger is werkelijk geweldig!! Dag is niet te vergelijken met andere producten!! Het blijft veeeeel langer schoon, zelfs met de honden. Als die uit de tuin met natte poten voetsporen achter laten op de tegels zie je dus even daarna niet meer terug!! Hoe geweldig is dat?!
Wat mij zo enthousiast maakt over deze producten is dat het ons als consument helpt bij het proper houden van ons huis, onze spullen en ons wasgoed en dat we daarbij het milieu niet belasten, in tegendeel!! Dit gaat het publieke systeem in en doet daar ook nog zijn positieve werk! Hoe fantastisch is dat!! Met schoonmaken help je het milieu!!!! Hoe kun je hier geen fan van zijn??!

I
Ilse
Handig product

Makkelijk te doseren, werkt uitstekend en het is Belgisch.

I
Inge Van Eycken
Waarom kocht ik dit niet vroeger?

Zo praktisch, lekkere geur, geen gesleur met grote dozen of plastic flessen en dus ook beter voor het milieu en natuurlijk het belangrijkste de was is proper. Heel tevreden over, ook gemakkelijk op reis. Ik wil niks anders meer!

Pssstt... Hier zijn de antwoorden die je zoekt

Hé, ik ben Joris - de oprichter van YOKUU!


Tijdens het schrijven van mijn bio-ingenieur thesis ontdekte ik dat 99% van de bacteriën gezond zijn... Waarom zijn we dan zo geobsedeerd om ze te doden?

Hier zijn een paar van onze meest gestelde vragen:

Hoeveel wasstrips moet ik toevoegen aan mijn was?

Voor een kleine lading of als je met de hand wilt wassen, scheur je de wasstrip doormidden en gebruik je de helft. Voor een gemiddelde waslading gebruik je een hele wasstrip. Maar op die dagen met grote hoeveelheden wasgoed is het het beste om wat versterking in te schakelen en twee wasstrips te gebruiken. Fijne was!

Kan ik de wasstrips gebruiken als voorwas?

Als je een voorwas wilt doen, kun je de wasstrips het beste in het wasmiddelbakje doen!

Kunnen de wasstrips worden gebruikt voor donkere was of delicate stoffen zoals wol?

Onze wasstrips zijn geschikt voor alle soorten wasgoed ✅ Voor delicate stoffen zoals wol raden we echter aan om de strips in het wasmiddelvakje te plaatsen (waar je normaal gesproken vloeibaar wasmiddel zou doen). Op deze manier kan de strip oplossen voordat hij in contact komt met je wasgoed. Anders bestaat de kans dat de strip niet volledig oplost en aan de wolvezels blijft kleven.

Zijn YOKUU's bacteriën veilig?

De bacteriën in onze producten zijn 100% veilig - zo veilig dat ze technisch gezien eetbaar zijn (maar we zouden het niet aanraden).

Wat als ik niet 100% tevreden ben?

We bieden een 30 dagen geld-terug garantie. We zijn dat zeker dat je onze probiotische reinigers geweldig zult vinden.

VOLG ONS: @YOKUU.EU