Wees even eerlijk, houd jij van schoonmaken? Waarschijnlijk niet (echt), dus waarom laat je de natuur het werk niet voor je doen? Je hebt misschien geleerd dat alle bacteriën slecht zijn, maar dat is niet waar! Ze kunnen jou net helpen. Dat klinkt vast gek, bacteriën die jouw huishouden op orde brengen. Wanneer je gezonde bacteriën in huis haalt, zuiveren ze je huis, nog lang nadat je gekuist hebt. De YOKUU-schoonmaakproducten bestaan namelijk uit 15 miljard schoonmaaksoldaten die voor jou het werk doen! Het enige wat jij moet doen is sprayen, vegen en de natuur zijn gang laten gaan. Ontdek nu de nieuwste schoonmaakproducten die YOKUU te bieden heeft. 

Haal goede bacteriën in huis 

We zijn het gewoon geworden om schoon te maken met producten vol chemicaliën. Helaas verwijderen deze niet alleen de slechte, maar ook de goede bacteriën. Wat op zijn beurt weer zorgt voor minder gezonde bacteriën in onze leefomgeving en bijvoorbeeld een minder sterk immuunsysteem! Schoonmaakproducten die bijdragen tot een gezondere leefomgeving? Het kan gelukkig! De schoonmaaksoldaten van YOKUU bieden zuiverende kracht en dragen bij tot een betere balans bij jou thuis. Voor jou wil dat zeggen: minder allergieën, auto-immuunziekten en verstoorde microflora. Want wij dragen als mens meer dan anderhalve kilo aan bacteriën met ons mee, te allen tijde. 

Het is dus belangrijk om vriendjes te worden met de natuur en haar zelfs in je huis te halen! Op deze manier leef je in een gezonde, evenwichtige omgeving die bovendien schoongehouden wordt door jouw miljarden huisgenootjes! Kan jij je een betere huisgenoot inbeelden? Microben verbeteren je welzijn, zorgen voor een gezonde binnenhuisflora en zorgen voor een proper huis. Ze zorgen trouwens niet alleen voor jou, maar zijn ook veilig voor het hele gezin, inclusief je huisdieren en zelfs je planten!  

Nieuwe producten van YOKUU

Nieuwe badkamer- en glasreiniger van YOKUU 

YOKUU maakt natuurlijke schoonmaakproducten met ieder een specifieke toepassing. Eerst was er de Allesreiniger die als generaal al het vuil uit jouw huis liet verdwijnen. Toen vervoegde ook de Vloerreiniger de rangen. Vanaf nu zijn ook een Badkamerreiniger+ en Glasreiniger+ beschikbaar! Haal nog meer natuur in huis: voor elke soort vuiligheid een specifieke oplossing. 

  • De Badkamerreiniger+ verwijdert en voorkomt kalkaanslag, bestrijdt geurtjes, zuivert diep in de voegen en activeert bovendien jouw gezonde binnenhuisflora. 
  • De nieuwe Glasreiniger+ maakt schoon zonder strepen, voorkomt aanslag in voegen en is veilig te gebruiken op alle oppervlakken. 
  • De reeds populaire Allesreiniger+ maakt komaf met allerlei soorten vuil, zorgt voor een gezonde binnenhuisflora, is geschikt voor alle oppervlakken en breekt geurtjes actief af. 
  • De Vloerreiniger+ bestaat uit een hersluitbaar poederzakje van 100 gram waar je maar liefst 25 emmers van 5 liter vloerreiniger mee kan maken die goed is voor alle oppervlakken. 

Het volledige assortiment 

De producten van YOKUU bieden een zo volledig mogelijke, natuurlijke oplossing voor de huidige chemische manier van schoonmaken. Hierbij spelen chemicaliën geen rol meer en worden ze vervangen door gezonde, goede bacteriën. Het assortiment wordt continu aangevuld zodat alle mogelijke vuiligheden een toegespitste oplossing krijgen. Zo haal jij meer natuur in huis! Nu rest er alleen nog de vraag: waar haal jij meer natuur in huisOntdek de nieuwe producten nu zelf!

1 de 3